SoloSounds Culture

Eerste zender gratis! 🎉🎉

458 tevreden klanten in 2023 ⭐⭐⭐⭐⭐

Leestijd: 10 minuten

Dining Sounds

Met onze Club Of Collabs kun je SoloSounds vaker en op verschillende manieren ervaren. Heb je één van de leukste hotels geboekt vanaf 4 personen en wil je nog meer extra´s? Ja, die wil je. Huur onze headphones dus met korting voor bijvoorbeeld een room party. Of dit nou een late ochtend met een brunch op bed is die je wat levendiger wilt maken nadat je hebt ingecheckt, of lange nachten met avondjes stappen en een ultra after-party wil onder het genot van een heerlijk broodje döner of patatje oorlog, check even bij de Club List Of Collabs waar je Dining Sounds kunt ervaren, want deze gelukzaligheid tijdens het eten wil je niet missen.

Ga groots met SoloSounds

Ontspan met een heerlijke LoFi en Housemix onder het genot van een drankje en hapje.

 • Gegarandeerde quality sound, bekijk onze favoriete playlist hier
 • Prijs op aanvraag
 • Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Luister langer en straal

Het is wetenschappelijk bewezen dat als je langer naar muziek luistert je vanzelf een blijer mens wordt. Het heeft namelijk positieve effecten op de hersenontwikkeling en het is één van de krachtigste manieren om emoties op te roepen. Als je meer muziek wilt, geven we je ook meer! Stuur ons een berichtje om jouw package deal op te stellen zodat we weten hoeveel mensen dit ook willen dankzij jou.

Gij zult van uw buren houden

Hey, buur! Kom gezellig langs en leer ons beter kennen. We hebben een schattig tarief opgesteld voor onze SoloSounds fans, volgers en locals waarin we je aanmoedigen in stilte muziek te ervaren samen met je buren. Of dit nu een feest is wat tot laat in de avond doorgaat in een prachtige villa en je gewoon door wilt gaan tot het tijd is om te ontbijten, of van onze headphones gebruik wilt maken tijdens een uitje waarin je bijvoorbeeld een cursus volgt of yoga doet, uit eten gaat of een guided meditation organiseert, we zullen je wat extra korting geven.

Alleen maar liefde

 • Zet mocktails klaar (gezonde alcoholvrije cocktails)
 • Maak gebruik van onze headphones voor korte of lange sets. Een kleine set van 30 minuten kan erg leuk zijn voor een introductie
 • Persoonlijke SoloSounds assistants staan voor je klaar als je vragen hebt
 • Organiseer dit goed en op tijd voor je gasten
 • De maximale capaciteit zijn veel headphones (informeer naar het aantal) voor als je groots uit wilt pakken met bijvoorbeeld een bruiloft
 • Helaas is er geen terugbetaling mogelijk bij deze actie
 • Maak vooraf een reservering en we zullen je binnen 48 uur laten weten wanneer je betaling geaccepteerd is.

Maak je een grapje?

Dat begrijpen we, want goede stijl zit in de familie. Of dit nu een uitgebreid kinderfeestje is en je plezier deelt door het luisteren van goede muziek, een uitnodiging voor je gasten en activiteiten die er te doen zijn voor de kleintjes en zoveel meer. Wist je dat kinderen onder de 12 jaar vaak een andere muzieksmaak hebben dan pubers? Dat ook. Denk bijvoorbeeld aan een set met papier en kleurstiften waarin ze art op muziek kunnen maken. Of een selectie van speelgoed op aanvraag.

Alles is relatief

Voel je verbonden met SoloSounds. Wil je een leuke ervaring voor je familie creëren? Je kunt dit met wel 10-1000 headphones, in de wereld van SoloSounds is alles relatief. Wil je meer, dan geven we je ook meer. Bekijk hier wat inspiratie wat je allemaal kunt doen. En vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn en Spotify, voor extra updates, specials en nieuwtjes.

Het is tijd voor jezelf met sounds en iedereen die dat ook wil. Trakteer jezelf en ontspan net zo lang als je ze hebt gehuurd. Heb je al inspiratie opgedaan? Je kiest jouw manier en wij brengen de headphones naar je toe als je ze al niet afgehaald hebt. Een classy lounge outfit. Ontspannen en blij. Je snapt het idee. Soms wil je gewoon wat nieuws en naar muziek luisteren waar je alleen maar van kan dromen. En je hebt geen zin om daar uren naar te zoeken. Bij SoloSounds weten we daar alles van.

De mooiste ervaring

Heb je iets te vieren en blijven mensen een langere tijd? Laat ze dan naar hun favoriete muziek luisteren. Maak van jouw viering de mooiste ervaring met de beste sets uit onze SoloSounds collectie. Wat voor speciale gelegenheden dit ook zijn en waar dit ook maar plaatsvindt; in een museum, bar, discotheek, tuin of een dakterras, denk aan onvergetelijke ervaringen zelfs als mensen blijven overnachten. De SoloSounds sets zullen nog lang onderwerp van gesprek zijn. Reserveer 24/7 online!

Het hoge leven

Ervaar SoloSounds in de hoogte. Op welke verdieping dit ook maar plaatsvindt, hoe hoger, hoe beter, tot aan het dakterras. Geniet van een prachtig uitzicht of aan het zwembad waarbij je ondertussen luistert naar de beste tracks, je kunt dit organiseren in een resort of hotel. Prijs op aanvraag.

Early Music Birds

Ben je één van de early music birds, dan krijg je natuurlijk extra voordelen bij SoloSounds. Boek onze sets en neem ze mee naar een onvergetelijke plek, of dat nu in je huiskamer of in het park is. Wil je dit op een vaste basis doen? Bespreek dan met ons team of er korting mogelijk is. Je hebt genoeg tijd om je headphones van tevoren uit te testen of de kwaliteit van de muziek goed is. Je hebt natuurlijk altijd toegang tot de exclusieve chat met onze SoloSounds assistants, op de website, via dms op Instagram, LinkedIn en via mail.

Dit vind je leuk

 • Je geeft iedereen toegang tot SoloSounds wat je van tevoren zelf hebt ingepland
 • Het is mogelijk extra sets te leveren als je toch een aantal extra gasten meer verwacht
 • Kunnen zelf worden opgehaald of via onze koeriers waar wij ook erg tevreden mee zijn

Garantie beleid

Betaling vindt altijd vooraf plaats, dit kun je doen via bankpas of creditcard. We zullen contact met je opnemen zodra de betaling bij ons binnenkomt, binnen 48 uur nadat de reservering gemaakt is. Je hebt dit meer dan een week van tevoren gepland.
Als de headphones niet opgehaald worden of geleverd kunnen worden, of de reservering korter dan 14 dagen van tevoren wordt geannuleerd, zal dit resulteren in 100% doorbelasting van het totaalbedrag.

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant