Ben je van plan om binnenkort een feest te geven, maar weet je nog niet hoe of wat? Mooi, want dan ben je precies aan het juiste adres bij SoloSounds. Wij verhuren koptelefoons waarmee je een silent disco feestje kunt houden en zijn dé silent disco specialist in Nijmegen. Wist je dat silent disco ontelbare mogelijkheden kent? Je kunt silent disco inzetten bij een:

 • feestje bij jou thuis;
 • kinderfeestje;
 • familiebijeenkomst;
 • bedrijfsevent;
 • verjaardagsfeest;
 • stadswandeling.

Maar de koptelefoons zijn ook ideaal om te gebruiken voor een gezamenlijke wandeling, een work-out of bij yoga. Je ziet het, er is heel veel mogelijk op het gebied van silent disco. Natuurlijk hoef je jouw feestje niet te organiseren ín Nijmegen. Dat feestje mag je wat ons betreft overal geven!

SoloSounds verhuurt namelijk koptelefoons voor silent disco door heel Nederland. Wil je koptelefoons huren of meer weten over onze diensten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wat klanten zeggen

Uitstekende service. Snel geleverd met een makkelijke gebruiksaanwijzing.

Maarten – Prorail

SoloSounds ingehuurd voor de verjaardag van mijn dochter. Gebruiksvriendelijk met simpele handleiding thuis geleverd. Highly recommend en we gaan jullie zeker vaker inhuren. Tof!

Berend

Uitstekende klantenservice, en heel eenvoudig in te stellen (zelfs voor een technofoob als ik!) Apparatuur van hoge kwaliteit, kan echt geen fout vinden in de hele ervaring.

Emma

Wat is nu precies silent disco?

Silent disco is eigenlijk een speciale disco waarbij iedereen naar zijn eigen muziek luistert door gebruik te maken van een eigen koptelefoon. Daarvoor gebruikt SoloSounds koptelefoons van de beste kwaliteit. Deze koptelefoons zijn dan ook geschikt voor elk soort feest, of dat nu gaat om een kinderfeestje of een groot bedrijfsfeest. Het mooie van silent disco is dat elke gast zijn eigen muziek kan afspelen. Elke koptelefoon beschikt over 3 verschillende muziekkanalen. Elk kanaal heeft ook zijn eigen kleur die weer zichtbaar is op de koptelefoon. Zo weet je ook precies wie welke muziek heeft opstaan. Daarnaast kan iedereen zelf kiezen hoe hard of zacht de muziek moet klinken. Alle aanwezigen op het feest of evenement dragen dus een koptelefoon. Zonder koptelefoon geen muziek, daarom de naam silent disco. Dit concept werkt met een eenvoudig Plug en Play systeem. Dit maakt het voor zowel de organisatie als de bezoekers makkelijk om aan de slag te gaan met het luisteren van de muziek.

Wat zijn de voordelen van een silent disco in Nijmegen of waar dan ook in Nederland?

Silent disco heeft heel veel voordelen, maar het allergrootste voordeel is wel dat je, tijdens jouw feestje, geen geluidsoverlast produceert want, zoals hierboven al gezegd, zonder koptelefoon is er geen muziek! Wil je een groot evenement organiseren dan zal het, omdat er geen geluidsoverlast is, een stuk makkelijker worden om een vergunning aan te vragen. Daarnaast hoef je geen DJ of bands in te schakelen omdat je muziek kunt afspelen via 1 tot 3 mediaspelers. Dit kan een iPad of smartphone zijn. De bediening is eenvoudig zodat iedereen deze kan installeren. Zeker bij een feest met gasten van elke generatie is een silent disco ideaal. Dit komt omdat je meerdere soorten muziek kunt afspelen waarbij jouw gasten ook het geluid zelf kunnen afstellen. Een aantal voordelen op een rijtje;

 • Geen geluidsoverlast, dus ook geen klagende buren.
 • De koptelefoons zijn draadloos en kunnen overal worden gebruikt, je hoeft ook geen geluidsinstallatie of luidsprekers te huren.
 • Je hoeft geen extra geld uit te geven aan een DJ of een band en toch krijgt iedereen de muziek waar hij of zij van houdt.
 • Even praten met iemand of een drankje bestellen is geen probleem, want dan zet je de koptelefoon even af. Je hoeft niet te schreeuwen, want géén koptelefoon is géén muziek.
 • Omdat het geluid van de muziek kan worden aangepast naar ieders behoefte, heb je na afloop van het feest géén piep in je oren.

Zorg ook voor een unieke herinnering met een silent disco feest

Wanneer jij ervoor kiest om van jouw feest een silent disco feest te maken met de koptelefoons van SoloSounds, dan creëer jij voor jouw gasten een unieke herinnering. Je biedt jouw gasten namelijk een feest zoals zij nog nooit hebben bijgewoond. Elke gast kan naar zijn eigen muziek luisteren, iets wat op geen enkel ander feest kan. Ja, op die grote events waar meerdere bands spelen, maar niet op een willekeurig ander feestje.

Op de website van SoloSounds vind je verschillende events die door ons worden aangeboden. Maar je kunt jouw feest ook helemaal zelf organiseren. Als je hulp of advies nodig hebt, dan staan wij voor jou klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat zijn de kosten voor het huren van de koptelefoons voor een silent disco feestje?

Bij een feestje heb je natuurlijk meer dan 1 koptelefoon nodig. Hoe meer koptelefoons je huurt, hoe goedkoper ze bij SoloSounds per stuk worden. Zo kun je bij SoloSounds dan ook al een koptelefoon huren vanaf € 3,50. Datzelfde geldt ook voor de zenders. Je hebt minimaal één zender nodig. Maximaal kun je drie zenders gebruiken.

Kies jij ook voor een uniek feest met silent disco?

Ben je er inmiddels van overtuigd om een silent disco feestje te geven? Of heb je nog twijfels? Kijk op de website van SoloSounds en laat je overtuigen. Er bestaat in Nijmegen, nee zelfs in heel Nederland niet, zoiets unieks als een silent disco feest. Je zorgt met een silent disco feest altijd voor een unieke herinnering bij je gasten. Je kunt precies het muziekgenre afspelen dat jouw gasten graag horen. Je veroorzaakt geen geluidsoverlast. Daarnaast blijven de kosten laag omdat je geen DJ, geen band, geen geluidsinstallatie én geen geluidsboxen nodig hebt. Vraag vrijblijvend advies bij ons aan en wij nemen altijd contact met jou op.

Contact opnemen voor Silent Disco in Nijmegen