Silent Disco

Zelf een Silent Disco organiseren? Dat kan! Huur onze Silent Disco apparatuur en je feest kan beginnen. Speel verschillende genres in één ruimte, met of zonder DJ. De ledkleur op je koptelefoon verandert wanneer je tussen de 3 muziekkanalen switcht. Dat geeft jouw feest een uniek tintje.

Silent Birthday Party

Een Silent Birthday Party laat niemand jouw verjaardag ooit nog vergeten. Behalve de buren, want die hebben nergens last van. Feest door tot in de late uurtjes zonder overlast. Even afscheid nemen van één van je gasten? Geen probleem; je hoeft niet eens te schreeuwen!

Silent Kids Party

Een écht origineel kinderfeestje organiseren? Sla het zwembad en de dierentuin eens over. Het is tijd voor een Silent Disco! Kinderen vinden het vaak superleuk om de koptelefoons uit te proberen. En terwijl zij naar kinderhits luisteren, kunnen de ouders elkaar ook nog verstaan.

Silent Buurtfeest

Leer je buren beter kennen op een leuke en originele manier met een Silent Buurtfeest. Terwijl jongeren genieten van de laatste hits, luistert de oudere generatie naar nostalgische tunes. Liever een goed gesprek voeren? Dan zet je de koptelefoon gewoon af!

Silent Wedding

Een Silent Event van je bruiloft maken is niet alleen uniek, maar heeft ook praktische voordelen. Met tot wel 3 verschillende muziekzenders voorzie je in verschillende muziekgenres. Ook is er geen sprake van geluidsoverlast. Zo kunnen de kinderen rustig slapen, terwijl de rest nog even doorfeest.

Silent Familiefeest

Tijd voor een familiefeest? Iedereen tevreden stellen blijft altijd een ding. Met een Silent Disco kun je tot drie verschillende muziekzenders afspelen. De vrolijkste kindermuziek, nostalgische tracks uit de jaren 80 én de modernste hits: zo is er voor elke generatie wat!

Silent Bedrijfsfeest

Gek doen met collega’s én zakelijk netwerken? Tijdens een Silent Bedrijfsfeest doe je het gewoon allebei! Onze koptelefoons zijn ook voor zakelijke evenementen een aanrader. Zeker als je streeft naar een onvergetelijke dag.

Silent Conferentie

Onze SoloSounds-apparatuur is ook ideaal voor conferenties, lezingen, presentaties en seminars. Meerdere presentaties in dezelfde ruimte? Geen probleem, dankzij de SoloSounds koptelefoon hoor je alleen de presentatie die jij wilt horen. Door het gebruik van drie kanalen kan een presentatie ook gelijktijdig in drie talen worden gegeven.

Silent Productlancering

Jouw product ‘stilletjes’ lanceren? Met een goede productlancering zet je jouw bedrijf en jouw nieuwe product echt op de kaart. Maak van jouw productlancering een waar pr-moment. Dat zullen jouw klanten niet snel vergeten.

Silent Dansworkshop

Dans tot je erbij neervalt! Silent Dansworkshops zijn ideaal tijdens een beurs of in de buitenlucht. Het maakt de instructeur extra goed verstaanbaar. Bovendien heeft de omgeving er geen last van. Voeg ook dans toe aan jouw evenement! Door de SoloSounds koptelefoons vallen alle obstakels weg.

Silent Yoga

Niets is fijner dan ultieme stilte tijdens je yogales. Maar heb je dubbele stilte weleens geprobeerd? Dat bereik je met de SoloSounds koptelefoons. Speel rustgevende muziek af of verschillende meditatiekanalen. De Silent Yoga deelnemers gaan zeker uitgerust weer richting huis.

Silent Fitness

Lekker buiten sporten op muziek, met een trainer? Of luisteren naar je eigen favoriete muziekgenre tijdens een les in de sportschool? Het kan met Silent Fitness. Silent Fitness is een combinatie tussen Silent Disco en Fitness. Luister naar je favoriete muziekgenre terwijl de fitnessinstructeur opdrachten geeft via de microfoon.

Silent Stadswandeling

Heerlijk, zo’n stadswandeling. Nóg leuker met een persoonlijke stadsgids erbij. Helaas is dat wat onhandig: de gids is vaak moeilijk hoorbaar door het geruis van de bruisende stad. Ideaal dus, zo’n koptelefoon. Tijdens een Silent Stadswandeling geniet je optimaal van je tour door de stad. Sterker nog: die menselijke gids is niet eens meer nodig.

Silent Excursie/Rondleiding

Geniet van een persoonlijke rondleiding door een museum, een wandeling door de stad, of een kroegentocht. Met onze mobiele zender met ingebouwde accu en Silent Disco koptelefoons, geef je een twist aan jouw rondleiding of excursie!

Silent Diner

Laat jouw klanten genieten van heerlijke klassieke muziek tijdens een romantisch diner. Terwijl andere klanten luisteren naar keiharde rockmuziek en ze naborrelen met een paar speciaalbiertjes. Met een Silent Diner bedien je elke klant van de juiste muziek op het juiste moment.

Silent Cinema

Een old-school drive-in bioscoop of buitenbioscoop organiseren? Silent Cinema is dé uitkomst voor een bioscoop in de buitenlucht. De Silent Cinema kan ook gebruikt worden voor een zaal waar je veel last hebt van geluiden van buitenaf. Met een koptelefoon ga je helemaal op in de film.

silent disco feestje

Is een Silent Disco-event iets voor jou?

Of je nu een verjaardagsfeest, een bruiloft, een jubileum, kinderfeestje of bedrijfsfeest aan het plannen bent: een Silent Disco maakt elke viering speciaal. Wil je klagende buren voorkomen en kletsen zonder te schreeuwen? Dan is een Silent Disco-event ideaal. Daarnaast kun je onze SoloSounds-koptelefoons gebruiken voor een bijzondere stadswandeling, Silent Yoga, Silent Fitness, Silent Dansworkshops en nog veel meer! Ook zakelijke events worden bijzonder met de SoloSounds koptelefoons. Denk aan bedrijfsfeesten, conferenties en productlanceringen. Wil je de SoloSounds koptelefoons huren? Bekijk hier alle voordelen.

Hierom kies je SoloSounds

Het is onze passie om jouw Silent Disco-event tot een succes te maken. Je bereikt ons dan ook 24 uur per dag, ook als iets niet lukt. We verlenen service in de hele Benelux. Gelukkig is onze apparatuur Plug & Play. Het werkt heel simpel, ook jij kan ermee overweg. Is er toch iets dat niet lukt? Je bereikt ons 24 uur per dag en we verlenen service in het hele land! De koptelefoons hebben geen batterijen of snoer, maar zijn volledig oplaadbaar. Met wel drie kanalen, makkelijke volume- en kanaalregeling en een signaal tot 500 meter, zit je zeker goed!

wat is silent disco

Silent Disco-event organiseren?

Silent Disco-event organiseren?