Silent Conferentie

Organiseer jij binnenkort een zakelijk evenement zoals een congres of conferentie? Dan wil je dat je gasten of deelnemers wat opsteken van die dag. Iedereen is druk en een conferentie is vaak een zinvolle, maar extra tijdsinvestering in je werk. Het doel zal zijn; aan het einde van het evenement gaan de deelnemers goed geïnformeerd, geïnspireerd en tevreden naar huis. Goede gastsprekers of colleges zijn de inhoudelijke invulling waar je heel zorgvuldig op selecteert. Tijdige en aansprekende uitnodigingen, een geschikte locatie, goede catering en een goedlopende organisatie doen de rest. Met onze Silent Conferentie kun je iets aan de educatieve of inspirerende bijeenkomst toevoegen. Met deelnemers die elk met hun eigen koptelefoon naar de spreker of hoorzitting kan luisteren, verhoog je de focus op het onderwerp. Gasten zijn minder afgeleid en beter geconcentreerd. Goed voor een optimale opname van de inhoud van de conferentie. Wij helpen je op weg.

Optimale beleving

Met de inzet van Silent Conferentie kan elke deelnemer zijn keuze bepalen voor een thema wat die dag wordt behandeld. De één kiest misschien een zakelijke benadering en gaat voor kennisoverdracht van een product of dienst. Anderen willen meer betrokken zijn bij thema’s die gaan over het creatieve proces. Zo wordt de gast meer op maat bediend. Met meerdere koptelefoons kan een grotere groep bezoekers van perfecte geluidsweergave worden voorzien. Zonder ruis of omgevingsgeluid. Ongeacht in welke ruimte het congres plaatsvindt. Grote zalen, evenementenhallen of beursgebouwen zijn niet bekend om hun goede akoestiek. Terwijl een goede verstaanbaarheid de boodschap van de spreker beter overbrengt. Erg belangrijk dus. Goed geluid voor de beste motivatie en concentratie. Wij bieden met dit systeem namelijk meerdere kanalen waarop tegelijkertijd verschillend aanbod kan worden gevolgd. Door dit slimme systeem kan de conferentieganger rekenen op meer maatwerk van de organisatoren. De kans op tevreden ‘klanten’ die de volgende keer weer deelnemen, is groot.

SoloSounds verhuurt namelijk koptelefoons voor silent disco door heel Nederland. Wil je koptelefoons huren of meer weten over onze diensten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wat klanten zeggen

Uitstekende service. Snel geleverd met een makkelijke gebruiksaanwijzing.

Maarten – Prorail

SoloSounds ingehuurd voor de verjaardag van mijn dochter. Gebruiksvriendelijk met simpele handleiding thuis geleverd. Highly recommend en we gaan jullie zeker vaker inhuren. Tof!

Berend

Uitstekende klantenservice, en heel eenvoudig in te stellen (zelfs voor een technofoob als ik!) Apparatuur van hoge kwaliteit, kan echt geen fout vinden in de hele ervaring.

Emma

Prettige techniek

Alles op een conferentie goed kunnen volgen, valt meestal niet mee. Een zaal vol met mensen, waar de akoestiek lang niet altijd optimaal is, geeft veel bijgeluid en ruis. De verstaanbaarheid van de spreker laat dan nogal eens te wensen over. Jammer van de inhoud die daarmee verloren gaat. Zonde van de motivatie waarmee de conferentie bezoeker zijn dag begon. Met aparte headsets van Silent Conferentie voor elke gast is dit probleem verholpen. Met een koptelefoon op je hoofd die volledig de oren bedekt, sluit het de rest van het omgevingsgeluid uit. Met de headsets bieden we een optimale HIFi geluidskwaliteit. De gast kan zich volledig concentreren op de inhoud. Onze koptelefoons zijn daarmee ook nog eens zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn draadloos en zorgen zo voor een grote bewegingsvrijheid. Alle aandacht gaat naar de presentator. De boodschap blijft langer hangen en verhoogt het effect en doel van een congres.

Silent Conferentie kent veel voordelen

In een overvolle en rumoerige zaal luisteren naar een gastspreker, die door slechte geluidstechniek nauwelijks verstaanbaar is, is passé. Niet is zo vermoeiend als geconcentreerd luisteren, maar toch de spreker niet kunnen verstaan. Met ieder zijn eigen headset van Silent Conferentie kan de bezoeker alles letterlijk volgen. Vooral in een evenementenhal met slechte akoestiek is dit een oplossing. Het geeft rust tijdens de dag, omdat er veel tijd bespaard wordt met op en neer lopen naar de verschillende ruimtes. Met ons systeem kunnen in dezelfde ruimte meerdere kanalen worden gevolgd. De gast wordt verwend met maatwerk. Geen geluidsoverlast in de ruimte zelf, maar ook voor de omgeving is het stiller. Op een beurs kunnen exposanten intussen hun klanten te woord staan in een rustige omgeving waarin iedereen elkaar goed verstaat. Fijn als de conferentie ook ten doel heeft om te netwerken. Gesprekken in de wandelgangen verlopen moeiteloos en een stuk plezieriger dan in een rumoerige omgeving.

Dit doen we voor je

Wij ontzorgen de organisatoren van een congres of conferentie. Zij kunnen zich richten op de zakelijke, ideële of politieke inhoud van hun evenement. Op onze website vind je de juiste en complete informatie voor de inzet van Silent Conferentie. Je treft daar de technische ins and outs van het draadloze headset systeem voor grotere groepen. Vraag een offerte aan voor een indicatie van de kosten. Bepaal wat je nodig hebt en reserveer eenvoudig de nodige zenders, headsets en andere opties. De koptelefoons worden bij je bezorgd, of kunnen op onze vestiging worden opgehaald en teruggebracht. Bij vragen en onduidelijkheden kun je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of per telefoon. Onze professionals staan je deskundig en vriendelijk te woord. Ongetwijfeld doe je op onze website ook inspiratie op om de koptelefoons van Silent Conferentie breder in te zetten. Ze zijn ook een innovatieve oplossing voor stille dansfeesten, een gepersonaliseerde stadswandeling of een bijzonder kinderfeestje. Met aansluitingen op laptops, telefoons en computers zijn de mogelijkheden en toepassingen enorm divers. Wees creatief, dan zorgen wij voor de technische uitvoerbaarheid van geluidstechniek.

Silent Conferentie kent veel voordelen

In een overvolle rumoerige zaal luisteren naar een gastspreker, die door slechte geluidstechniek nauwelijks verstaanbaar is, is passé. Niet is zo vermoeiend als geconcentreerd luisteren, maar toch de spreker niet kunnen verstaan. Met ieder zijn eigen headset van Silent Conferentie kan de bezoeker alles letterlijk volgen. Vooral in een evenementenhal met slechte akoestiek is dit een oplossing. Het geeft rust tijdens de dag omdat er veel tijd bespaard wordt met op en neer lopen naar de verschillende ruimtes. Met ons systeem kan in dezelfde ruimte meerdere kanalen worden gevolgd. De gast wordt verwend met maatwerk. Geen geluidsoverlast in de ruimte zelf. Maar ook voor de omgeving is het stiller. Op een beurs kunnen exposanten intussen hun klanten te woord staan in een rustige omgeving waarin iedereen elkaar goed verstaat. Fijn als de conferentie ook ten doel heeft om te netwerken. Gesprekken in de wandelgangen verlopen moeiteloos en een stuk plezieriger dan in een rumoerige omgeving.

Contact opnemen voor Silent Conferentie

Op de website van SoloSounds vind je verschillende events die door ons worden aangeboden. Maar je kunt jouw feest ook helemaal zelf organiseren. Als je hulp of advies nodig hebt dan staan wij voor jou klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.