Happenings & Specials: tijd voor jezelf en de rest

Eerste zender gratis! 🎉🎉

458 tevreden klanten in 2023 ⭐⭐⭐⭐⭐

Leestijd: 12 minuten

Jouw sound, jouw manier. Voel je op je plek in de levendige wereld van SoloSounds. Veel meer dan muziek waar je alleen naar luistert. SoloSounds nodigt je uit om dit te ervaren met je vrienden. Wanneer je ons ook maar nodig hebt, je persoonlijke SoloSounds assistant is een appje bij je vandaan. En verder heb je precies wat je nodig hebt om jouw ding te kunnen doen in stijl met onze headphones, van een extended dinner party die tot laat in de avond doorgaat, tot fashion shows, product demonstraties in stijl, een yoga wellness retreat en meer.

Voordelen:

 • Tot wel 15% nieuwjaarskorting
 • Service upgrade op basis van beschikbaarheid en locatie
 • Solo Tijd: selecteer zelf wanneer je SoloSounds wilt huren
 • Persoonlijke SoloSounds assistant

Tijd voor SoloSounds

Deze tijd is een service door ons om het wat flexibeler te maken in wanneer je onze headphones huurt en wanneer je ze weer inlevert. Met andere woorden, je kunt zelf bepalen wanneer je ze komt afhalen en terugbrengen. Of dat wij dat voor je doen, of dat je online bestelt, met speling van een aantal dagen. Haal ze vroeg op, geniet ervan tot laat in de avond, ontspan, neem de headphones mee waar je SoloSounds wilt ervaren, doe je ding.

Ochtendmuziek

Zet het ontbijt maar alvast klaar terwijl de buren nog liggen te slapen. Word wakker met heldere SoloSounds en een klassiek Nederlands ontbijt. Wil je dat ontbijt vanuit huis of ergens anders beleven? Het kan allemaal, zolang het maar in jouw comfortzone is. Elke ochtend zou gevierd moeten worden met geweldige muziek. Ben je geen ochtendmens? Dat is ook geen probleem. Breng de headphones wat later terug. Boek dit nu, gelukkig werken we altijd samen met onze persoonlijke koeriers die flexibel zijn. We willen graag rekening houden met alle klanten, als er al een andere reservering is gemaakt door klanten is een last-minute delay vaak niet mogelijk. Wees dus bij elke reservering en aanvraag, op tijd.

Speel, eet, luister en word verliefd

De sterren staan weer gunstig voor jou en ze zeggen ´het is tijd om de headphones op te zetten en vraag je vrienden om hetzelfde te doen.’ Voel de beats van de muziek op één van de meest gewenste bestemmingen waar je SoloSounds maar wilt beleven, samen met je favoriete personen. Voeg er wat romantiek aan toe, met wat aardbeien gedoopt in chocola, een fles champagne, een diner op het strand onder de sterren of een zonsondergang op een cruise. Wat je zelfs ook nog kunt doen is; je eigen cocktail samenstellen waarin je het glas heft, comfortabel thuis, waarin je je eigen barman en dj bent. Speel, eet, luister en word verliefd met SoloSounds!

Wat kun je van ons verwachten:

 • Kies je eigen tijd en locatie.
 • Wij serveren geen aardbeien in chocola of champagne tijdens de aankomst van jouw gasten die SoloSounds ook komen ervaren, maar we inspireren je een beetje, zodat je dit natuurlijk zelf kunt doen.
 • We kunnen je assisteren met het uitkiezen van sets en hoelang ze duren. Sets van een uur zijn vaak gewenst.
 • Inspiratie voor een tweede uurs set die een totaal andere ervaring geeft. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor privé en koppels, zoals wat meer romantische sounds.
 • Inspiratie voor een diner op het strand onder de sterren en wat voor muziek daarbij past.
 • Een onvergetelijke ervaring met zonsondergang op een boot of cruise met het activeren van de headphones voor geweldige klanken.
 • Tropische bloemen decoratie (doen wij ook niet, maar we inspireren je om het er leuk uit te laten zien voor je gasten, dit kan bijvoorbeeld met een themafeest).

Voordelen:

 • Je kunt gebruik maken van onze SoloSounds headphones
 • Zelf kunnen instellen van jouw sets en tracks die je leuk vindt
 • Wij staan altijd voor je klaar als SoloSounds assistants, mocht je vragen hebben
 • Eigen koeriersdienst, we kunnen makkelijk de sets voor je komen brengen en weer ophalen

City Glow

Steden kun je ervaren als een openluchtmuseum en daar hoort natuurlijk een verhaal of muziek bij. SoloSounds nodigt je uit voor een stadstour, een geleide meditatie en ontdekkingswandelingen. Onze City Glow aanbieding is bedacht om er even tussenuit te gaan met je eigen sound in de stad.

Dit vind je leuk:

 • Ontbijt, lunch of diner in de stad met muziek
 • Een 30 minuten durende wandeling
 • Een 60 minuten durende stadstour
 • Ontspannende muziek die bij de stad hoort zoals Deep House of LoFi
 • Eigen georganiseerde workshops
 • In beweging blijven met dans, work-outs of yoga
 • Makkelijk gebruik van de SoloSounds headphones
 • Een sessie en introductie waarin we je uitleggen hoe SoloSounds werkt

Maar er is nog meer

Gebruik de SoloSounds headphones voor een privé sessie met een beroemde influencer of wereldbekend talent in combinatie met een exclusive set van een bekende producer of DJ.

Online tot aan huis

We brengen wereldbekende albums met SoloSounds tot een belevenis. Of je nu thuisblijft of op vakantie bent, je dit als stel wilt ervaren of een 3 uur-durende party met 50 vrienden organiseert, de headphones zijn een leuke verrassing die overal toepasbaar zijn.

Alle voordelen op een rij:

 • Internationale service: we praten ook Engels
 • SoloSounds zijn bijna altijd beschikbaar, maar wees op tijd om teleurstellingen te voorkomen dat we volgeboekt zijn
 • Een set van een uur is aan te raden
 • Creëer een menu van hapjes en drankjes tijdens de sessie
 • Een welkomstberichtje en introductie aan je gasten van de SoloSounds

Sound Activation

Als je geen ochtendmens bent zullen we je met SoloSounds er tot één maken. Nee hoor, grapje. Word opnieuw of extra wakker met de sound activation tunes van SoloSounds. Of dit nu in de ochtend is wanneer iedereen nog ligt te slapen maar je op één of andere manier toch vroeg de dag wilt beginnen, aan je brunch begint of aan het dineren bent. Wanneer je je slaperig voelt, kunnen de sounds je net even die ontspanning en energie geven, wat natuurlijk het belangrijkste is op een dag. Kijk dan even of de headphones op jouw gewenste dagen beschikbaar zijn en dat niet iemand anders al reserveringen maakt.

Rise ´n Sounds

Als je in de stemming bent voor muziek, dan begrijpen we je. Luister een eind weg naar de beste sets met SoloSounds en zorg zelf voor wat te eten en te drinken. Of dit nu voor een speciale gelegenheid is of een uitje met je vrienden, een dansje in de late uurtjes of alle bovengenoemde.

SoloSounds Service

Boek jouw SoloSounds en trakteer jezelf op headphones met de beste sets die zijn samengesteld voor elke gelegenheid. Je kunt dit zelf makkelijk aanpassen als je dit wenst, of je nu meer headphones nodig hebt of andere tracks wilt en van locatie wilt veranderen. Wij staan altijd voor je klaar indien je vragen of wat anders nodig hebt. We kunnen de SoloSounds headphones leveren en weer ophalen van deur tot deur. We kunnen je ook een persoonlijk advies geven om de beste ervaring te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een exclusief welkomstbericht aan je gasten, directe toegang tot de headphones en uitleg van het gebruik ervan, wat bijdraagt aan een goede beleving en loyaliteit. Voeg daar wat mocktails en lekkere bites aan toe en je kunt een boel complimenten verwachten. De perfecte avond om te ontspannen met je vrienden, of een planning voor een romantische nacht. Als het om een slaapfeestje gaat, vraag vrienden hun meest luxe pyjama, de meest geavanceerde beauty tools en de beste huidverzorging mee te nemen, want dit kan nog wel een paar uurtjes langer doorgaan. Gaat het om een avond en nacht stappen, vergeet dan de beste party outfits niet, breng de make-up aan waarvan je niet eens wist dat je die nodig had en boek alvast jouw gewenste privé locatie om SoloSounds te ervaren met enkele drankjes om de avond in stijl te starten. En als het om een speciale gelegenheid gaat, ga dan groots met een speciale viering van je dromen voor jou of je geliefde(s). Denk aan juwelen, de meest extravagante styling die mogelijk is en een paar schoenen of hakken die je niet kunt vergeten, toe maar, je verdient het.

Met een internationaal buffet, vrij stromende wijnen, drankjes, bier en water. Feestje in het paradijs. Zeg gedag tegen 2022 met je voeten in het zand en een cocktail in je hand. Denk aan zonsondergang settings, interesting tunes en heerlijke maaltijden.

Primeurs

Wil je dan nog meer tips en info? Volg dan onze Facebook en Instagram, LinkedIn en Spotify voor extra updates, specials en event inspiratie.

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant