Silent Cinema

Wij Nederlanders wonen in een dichtbevolkt landje. Al snel ervaren we geluidshinder van elkaar. Iets om rekening mee te houden. Wil je toch een evenement met de nodige sensatie van geluid of muziek organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing. Want anno 2022 is het heel goed mogelijk om op allerlei plaatsen met Silent Cinema je gasten een extra audio-ervaring mee te geven. Dit naast het nodige visuele aanbod van films en video’s. Met een koptelefoon op heb je de regeling van volume en andere geluidsinstellingen zelf in de hand. Je kunt ze gebruiken voor de extra beleving van allerlei evenementen. Gewoon door ze online te reserveren en te huren bij onze specialisten op het gebied van geluidstechniek. Een kind kan de was doen. Wij zorgen voor het perfecte geluid bij je beelden en jij zorgt voor de inhoud van het event en verzorgt de uitnodigingen en de locatie. Je zult achteraf versteld staan van de positieve reacties van je gasten. Zij weten dat dit naar meer smaakt.

SoloSounds verhuurt namelijk koptelefoons voor silent disco door heel Nederland. Wil je koptelefoons huren of meer weten over onze diensten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wat klanten zeggen

Uitstekende service. Snel geleverd met een makkelijke gebruiksaanwijzing.

Maarten – Prorail

SoloSounds ingehuurd voor de verjaardag van mijn dochter. Gebruiksvriendelijk met simpele handleiding thuis geleverd. Highly recommend en we gaan jullie zeker vaker inhuren. Tof!

Berend

Uitstekende klantenservice, en heel eenvoudig in te stellen (zelfs voor een technofoob als ik!) Apparatuur van hoge kwaliteit, kan echt geen fout vinden in de hele ervaring.

Emma

Waarom werkt deze silent techniek zo goed?

Een fijne beleving met Silent Cinema geluidstechniek gaat prima samen met het rekening houden met je buren. De koptelefoon bedekt de oren volledig, wat het beluisteren van de muziek of Silent Cinema ook nog eens extra comfortabel maakt. Geen klachten meer van geluidsoverlast. Ook niet bij een groter gezelschap of een luidruchtigere activiteit. Alles blijft beperkt tot de eigen headset voor de gasten. Die kan eigen voorkeuren voor volume aangeven. Het zorgt ervoor dat je de volgende dag geen hinderlijke en dus schadelijke piep in je oren hebt. De deelnemer kan zelf en meteen het geluid dempen of versterken en dit zonder de gezamenlijke beleving van de Silent Cinema kwijt te raken. Samen genieten van hetzelfde krijgt een andere dimensie. Maatwerk naar ieders smaak, maar toch een feestje of evenement wat je met anderen beleeft. Het beste van twee werelden.

Hoge geluidskwaliteit voor alle gasten op elke plek

Met onze moderne techniek kunnen we er voor instaan dat je gasten tevreden zijn over de geluidskwaliteit. Waar ze zich ook bevinden tijdens de Silent Cinema. Voor alle deelnemers is de geluidsbeleving hetzelfde. Want onze led-koptelefoons brengen de allerbeste HiFi kwaliteit voort. Geen ruis en met de persoonlijke instellingen voor volume en andere geluidsaspecten wordt het maatwerk voor je gasten. We leveren draadloze koptelefoons wat fijn is voor de bewegingsvrijheid van de gebruiker. Bovendien kunnen onze headsets de zenders tot op een afstand van 500 meter ver weg probleemloos ontvangen. Daarmee zijn zijn ze ook geschikt voor grotere locaties en voor grotere groepen deelnemers. Zowel binnen als buiten. Op het strand, in de binnenstad of in een park, in een grote hal of evenementenlocatie; het is technisch allemaal mogelijk. Je kunt je deelnemers of gasten van Silent Cinema een optimale beleving meegeven. Wij leveren volledig opgeladen koptelefoons, waarmee je gasten tot zo’n tien uur lang vooruit kunnen. Maar we leveren ook de optie om er een extra oplader bij te bestellen. Het feestje mag daarom gerust een nacht doorgaan.

Summum van geluidstechniek

Wanneer je de verdiensten van HiFi kwaliteit kunt toepassen in aparte en individuele headsets, dan kom je tot het summum van geluidstechniek. Een draadloos systeem wat je huurt en maar even gebruikt is bovendien kostenbesparend. Er is geen zware geluidsinstallatie met luidsprekers nodig. Het geluid wat wordt uitgezonden wordt direct naar de koptelefoons gestreamd. Mensen met een Silent Cinema headset op zijn sowieso meer gefocust op het geluid. Noem het de “onder de douche” ervaring. De geluidsbeleving wordt er intenser door. Zo eenvoudig werkt het Silent Cinema systeem.

Breed inzetbaar systeem

Het systeem van Silent Cinema kan in vele situaties worden toegepast. Het kan een mooie manier zijn om een leuk dansfeest te organiseren, waarbij verschillende muziek- en dansstijlen voor jong en oud op één avond samenvallen. We leveren zo voor festivals een extra attractie en toegevoegd onderdeel aan het programma. De vergunningverlening voor het festival wordt door de stille omgeving alleen maar gemakkelijker. Voor een stadswandeling kan met onze techniek een audiotour de stadsgids vervangen. Kinderfeestjes krijgen een uniek karakter en ook een yoga sessie wordt intenser beleefd met onze Silent Cinema oplossing. Op congressen en evenementen geeft het de organisatie de kans om hun bezoekers op dezelfde dag uit meerdere colleges te laten kiezen. Wij kunnen namelijk met drie of vier kanalen tegelijkertijd je doelgroep bedienen.

Simpel en betrouwbaar bestellen met de nodige service

Vraag een offerte aan als je duidelijk hebt hoe je je organisatie gaat neerzetten. Op onze website kun je eenvoudig je bestelling voor Silent Cinema plaatsen. Na goedkeuring en betaling kun je aangeven waar de koptelefoons en zenders moeten worden bezorgd. Je kunt de gehuurde apparatuur ook zelf bij ons ophalen. Het systeem wordt je dan uitgelegd. Simpel te installeren en in te stellen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we je de nodige ondersteuning en service kunnen leveren.

Contact opnemen voor Silent Cinema

Op de website van SoloSounds vind je verschillende events die door ons worden aangeboden. Maar je kunt jouw feest ook helemaal zelf organiseren. Als je hulp of advies nodig hebt, dan staan wij voor jou klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.