Alles wat je nodig hebt voor een spetterend evenement

koptelefoon

Supercomfortabel

Dans tot je erbij neervalt: die koptelefoon valt toch niet af. Je oren worden volledig bedekt met de nieuwste generatie Silent Disco koptelefoons. Ideaal voor het geluid, maar ook super comfortabel.

geluid

Het beste geluid

Onze apparatuur is Hifi. Dat wil zeggen: van de allerbeste kwaliteit. De kanaalscheiding is > 35 dB en de signaal-ruisverhouding > 75 dB. Kortom, ze klinken geweldig! Optimaal genieten dus.

transmitter

Tot 3 kanalen

Vind je de muziek toch niet zo leuk? Switch naar een ander kanaal! Onze Silent Disco koptelefoons staan maar liefst drie kanalen toe. Dat is er één meer dan je gewend bent van andere Silent Disco-sets.

signaalbereik

500 meter bereik

Wil je al dansend of luisterend naar het toilet? Geen probleem! Onze koptelefoons ontvangen de zenders tot op wel 500 meter afstand. Ze zijn dus ook voor grotere locaties geschikt.

batterij

10 uur accu

Feest de hele dag door! We leveren volledig opgeladen koptelefoons. Zo kan je tot 10 uur lang blijven dansen. Ben je een echt feestbeest en wil je nóg langer door? Huur er dan een extra oplader bij.

lamp

Kleur per kanaal

Waar luisteren anderen naar? Dat zie je door de led-indicator op hun koptelefoon. Huur je een SoloSounds set voor een conferentie of lezing? Dan kunnen we dat kleurtje gewoon uitzetten.

Is een Silent Disco event iets voor jou?

De SoloSounds koptelefoons zijn bruikbaar voor verschillende Silent Disco-events. Wil je klagende buren voorkomen en kletsen zonder te schreeuwen? Dan is een Silent Disco ideaal. Ook voor bijvoorbeeld lezingen is het een uitkomst. Zo kan iedereen de spreker goed horen. Of wat dacht je van conferenties in verschillende talen? De mogelijkheden met de SoloSounds koptelefoon zijn eindeloos! Wil je een Silent Disco feestje organiseren? Bekijk hier alle voordelen.

Hierom kies je SoloSounds

Het is onze passie om jouw Silent Disco-event tot een succes te maken. Je bereikt ons dan ook 24 uur per dag, ook als iets niet lukt. We verlenen service in de hele Benelux. Gelukkig is onze apparatuur Plug & Play. Het werkt heel simpel. Daar kan ook jij mee overweg! Ze hebben geen batterijen of snoer, maar zijn volledig oplaadbaar. Met wel drie kanalen, makkelijke volume- en kanaalregeling en een signaal tot 500 meter, zit je zeker goed.

Ontvang je Silent Disco op jouw manier

Wil je een Silent Disco-set huren? Wat leuk! Neem direct contact met ons op. De levering van jouw set kan op drie verschillende manieren. In Amsterdam, Haarlem, Amersfoort en Alkmaar mag je ze komen ophalen. Laat je ze liever bezorgen? Dat kan ook! PostNL of onze persoonlijke koerier komen graag een geseald pakket leveren. Geen zorgen: die heb je een paar dagen voor je event.

Wat kan je verwachten?

Een SoloSounds Silent Disco pakket bevat het volgende:

  • Het gewenste aantal koptelefoons.
  • 1, 2 of 3 geluidzenders.
  • Een duidelijke handleiding.
  • Een kabel waarmee je jouw laptop, smartphone of tablet kan aansluiten (RCA/mini-jack).
  • Een kabel waarmee je een geluidsinstallatie of DJ-set kan aansluiten (RCA/RCA, tulp-uitgang).

Silent Disco-event organiseren?

Silent Disco-event organiseren?