Silent Disco Basisscholen & Kinderopvang

Behoor je tot een basisschool, een BSO of een ander kind-gerelateerd bedrijf en wil je een leuke en betaalbare kinderactiviteit organiseren?
Dan ben je bij SoloSounds Silent Kinderdisco aan het juiste adres!

Silent Kids Disco
Solo Sounds

Wat willen wij voor jou betekenen?

Wij snappen dat basisscholen en/of een kinderopvang vaak niet een heel breed budget hebben om te besteden. Toch moet het ook hier mogelijk zijn kinderen te laten genieten van de nieuwste trends en populaire activiteiten. Daarom bieden wij nu deze SoloSounds strippenkaarten aan. Deze strippenkaarten maken het mogelijk om flexibel en betaalbaar te kunnen genieten van Silent Disco koptelefoons.

Je kunt zelf bepalen hoe vaak je de koptelefoons wilt, door middel van een strippenkaart te kiezen die het best bij jou kinderopvang of BSO past. Je krijgt per keer 25 koptelefoons, waar je vervolgens de hele dag van kan genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een dagactiviteit voor meerdere kinderen organiseren, terwijl je maar eenmalig betaald. 

Silent Kinderdisco

Wij bieden kindvriendelijke silent disco koptelefoons aan, die voor vele leuke activiteiten gebruikt kunnen worden. Zo worden er bijvoorbeeld meerdere sportactiviteiten, kinderdisco’s en vele andere kinderactiviteiten georganiseerd met onze silent disco koptelefoons.

Strippenkaarten

  • 2x swingen → €220,-
  • 4x swingen → €395,-

  • 8x swingen → €750,-

  • 12x swingen → €1100,-

Vraag vandaag nog je strippenkaart aan