Bij Silent Disco luister je naar muziek via een draadloze koptelefoon. Alle aanwezige personen krijgen een eigen draadloze koptelefoon. Jij bepaalt hoeveel zenders je huurt. Standaard krijg je, bij het huren van de koptelefoons, één zender, maar je kunt ook kiezen voor twee of zelfs drie zenders. Alle koptelefoons zijn, door de bezoekers zelf, op sterkte van geluid in te stellen. Omdat de muziek bij Silent Disco alleen via de koptelefoons te horen is, kun je een leuk feest geven, met meerdere soorten muziek, zonder geluidsoverlast. De gasten die willen praten hebben bovendien geen enkele last van de muziek. Gasten die wel van muziek willen genieten of willen dansen, kunnen dat op jouw muziek doen. Het muziekgenre bepaal je helemaal zelf. Het team van SoloSounds zorgt ervoor dat alles perfect in orde is, jij hoeft alleen de zender(s) met een speciaal bijgesloten kabel aan te sluiten.

SoloSounds verhuurt namelijk koptelefoons voor silent disco door heel Nederland. Wil je koptelefoons huren of meer weten over onze diensten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wat klanten zeggen

Uitstekende service. Snel geleverd met een makkelijke gebruiksaanwijzing.

Maarten – Prorail

SoloSounds ingehuurd voor de verjaardag van mijn dochter. Gebruiksvriendelijk met simpele handleiding thuis geleverd. Highly recommend en we gaan jullie zeker vaker inhuren. Tof!

Berend

Uitstekende klantenservice, en heel eenvoudig in te stellen (zelfs voor een technofoob als ik!) Apparatuur van hoge kwaliteit, kan echt geen fout vinden in de hele ervaring.

Emma

Hoe werkt Silent Disco?

Voor het geven van een Silent Disco ‘evenement’ huur je voor elke bezoeker een koptelefoon en één, twee of drie muziekzenders. Zoals gezegd krijgt iedereen die aanwezig is bij een Silent Disco ‘evenement’ een koptelefoon. Als je meerdere zenders hebt besteld kunnen de bezoekers zelf bepalen naar welke muziekzender ze willen luisteren. Bij SoloSounds heeft ieder muziekkanaal een eigen kleur. Aan de led-indicator op de buitenkant van de koptelefoon is te zien naar welk kanaal de bezoeker luistert. De bezoekers bepalen ook zelf hoe hard de muziek staat. De koptelefoons hebben een bereik van 500 meter en dus ook goed bij grotere locaties te gebruiken. Een volledig opgeladen koptelefoon is 10 uur te gebruiken. Duurt het Silent Disco ‘evenement’ langer, dan kun je bij SoloSounds extra opladers huren.

Wat kun je nog meer gebruiken bij je Silent Disco feestje?

Je kunt met het huren van de koptelefoons en drie muziekzenders een leuk feestje bouwen. De omgeving heeft geen last van geluidsoverlast. Bezoekers kunnen luisteren naar drie verschillende muziekgenres en je doet zelf de rest. Bijvoorbeeld barbecueën of je gasten voorzien van een hapje en een drankje. Hiermee komen je gasten uitstekend de avond door. Maar het is ook mogelijk dat je een uitgebreider feestje wilt organiseren. Dan kan het team van SoloSounds je ook adviseren, bijvoorbeeld bij het huren van de DJ of een eventmanager. SoloSounds biedt ook een All-Ontzorg-Sound-Pakket. Je hoeft hiervoor alleen maar contact op te nemen en je favoriete muziek door te geven.

Silent Disco huren voor gasten van conferenties

De draadloze koptelefoons worden, behalve voor het luisteren naar muziek, ook vaak gebruikt bij conferenties en lezingen. Doordat de bezoekers een koptelefoon op hebben, kunnen ze zich beter concentreren op de spreker en de tekst. Zeker als er in meerdere zalen en/of in meerdere talen evenementen zijn, is het gebruik van de draadloze koptelefoons ideaal. Wanneer de SoloSounds koptelefoons worden gebruikt bij een conferentie is het mogelijk om de led indicator uit te zetten. Dat voorkomt vragen van het publiek over de lichtjes op de koptelefoon.

Op de website van SoloSounds vind je verschillende events die door ons worden aangeboden. Maar je kunt jouw feest ook helemaal zelf organiseren. Als je hulp of advies nodig hebt, dan staan wij voor jou klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een Silent Disco huren, hoe doe je dat?

Er zijn heel veel feestjes te bedenken waarbij je een Silent Disco huurt. De draadloze koptelefoons zijn al lang geen bijzonderheid meer op disco feestjes. Ze worden ook steeds vaker gehuurd voor bedrijfsfeesten of buurtfeesten. Maar hoe doe je dat, een Silent Disco huren? Je vult op de website van SoloSounds eenvoudig in hoeveel koptelefoons je nodig hebt voor je feestje. Bestel er altijd een paar meer, want je wilt niemand van je feestje uitsluiten. Standaard krijg je bij je bestelling één muziekkanaal. Heb je een gemêleerd gezelschap, dan is het fijn als dit gezelschap kan kiezen tussen meerdere zenders. Geef bij de opgave dan ook aan hoeveel zenders je wilt hebben. Elke zender is voorzien van een eigen audio-uitgang. Met een speciaal bijgeleverde kabel kun je deze koppelen aan een muziekkanaal zoals iTunes, YouTube of Spotify. Hiervoor heb je wel je smartphone, laptop of tablet nodig. Bij drie zenders heb je dus drie apparaten nodig! De zenders hebben een bereik van 500 meter. Neem contact met ons op je en ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Wat krijg je als je een Silent Disco huurt?

Een totaal SoloSounds Silent Disco Pakket bevat:

  • Het aantal koptelefoons dat je hebt aangevraagd
  • Het aantal zenders dat je hebt aangevraagd
  • Een handleiding
  • Een of meerdere speciale kabel(s) waarmee je de laptop, smartphone of tablet kan aansluiten (RCA/mini-jack)
  • Een speciale kabel waarmee je een Dj-set of geluidsinstallatie kunt aansluiten (RAC/RCA, tulp-uitgang)

Alle apparatuur is plug&play en voorzien van een handleiding. Bovendien krijg je, als je een Silent Disco pakket huurt, een telefoonnummer waarmee één van de medewerkers van SoloSounds voor ondersteuning 24/7 bereikbaar is.

Ophalen of bezorgen

Bij het aanvragen van een Silent Disco pakket geef je aan op welke datum je de Silent Disco wilt hebben. Dan zijn er drie opties om het pakket bij je thuis te krijgen:

  1. Je kunt, als je in de buurt woont van Amsterdam, Haarlem, Amersfoort of Alkmaar, het Silent Disco Pakket ophalen
  2. We versturen het pakket met PostNL
  3. Een persoonlijke koerier komt het pakket geseald bij je afleveren

In alle gevallen heb je het Silent Disco Pakket enkele dagen voor het feest in huis!

Contact opnemen voor Silent Disco Huren