SoloSounds verhuurt silent disco’s!

In 1999, op een festival in Texas, vond de allereerste silent disco plaats. Dat bleek een geweldig concept! Tijdens een silent disco dragen alle bezoekers een eigen koptelefoon. Ze bepalen zelf welke muziek ze luisteren. Staat de muziek te hard? Dan zetten ze deze zelf makkelijk wat zachter.

Silent disco’s zijn ideaal als je geen DJ hebt, je de buren niet lastig wil vallen met zware bastonen of wanneer je keihard wil zingen zonder dat iemand het hoort. Maar ook als je wél een DJ hebt, kan een silent disco leuk zijn! Bij SoloSounds weten we hier alles van. Wil je zelf een silent disco organiseren? We voorzien je graag van de juiste apparatuur!

SoloSounds feest al stilletjes sinds 2016

Het leek ons tof om ongemerkt in één klik te wisselen tussen pop en r&b. Zo’n silent disco moet voor iedereen beschikbaar zijn! In februari 2021 hebben wij feestbeesten, SoloSounds overgenomen. Nu verhuren we volledige silent disco sets door heel Nederland!

SoloSounds - Silent Disco events
silent dance

Silent Disco huren voor jouw event?

Familiedag, kinderfeest, bedrijfsevent of verjaardag? Onze SoloSounds koptelefoons zijn toepasbaar in talloze silent disco-activiteiten. Dat hoeft dus geen échte disco te zijn. Misschien wil jij ze zelfs op je bruiloft. Dat kan allemaal!

Hoe werkt dat eigenlijk? Je huurt van ons het gewenste aantal LED-oplaadbare koptelefoons en één, twee of drie muziekzenders. De koptelefoons zijn helemaal snoerloos. Voor de uitstekende geluidskwaliteit hoef je nauwelijks iets te doen. Een echt Plug & Play product dus!

Heb je SoloSounds koptelefoons gehuurd? Als je dat wil, is afhalen mogelijk. We hebben vier afhaallocaties: in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam en Haarlem. Lukt langskomen niet? We brengen ze met liefde naar je toe. Dat doen we door heel Nederland.

Ons ALL-ONTZORG-SOUND-PAKKET

Alleen een lading koptelefoons maakt een disco niet compleet. Wat dacht je van een DJ, discoverlichting en misschien zelfs een eventmanager? We regelen het graag voor je. Om je feest compleet te maken, bieden we het ALL-ONTZORG-SOUND-PAKKET. Jij geeft je muziekvoorkeuren door, wij regelen de rest!

Het lijkt ons leuk je te ontmoeten

Ben je benieuwd naar het ALL-ONTZORG-SOUND-PAKKET of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! Stuur daarvoor een mailtje naar contact@solosounds.nl. Ook specifieke wensen zijn welkom. Niet geschoten is altijd mis!

Offerte aanvragen