Hoe organiseer je een Silent Disco… Met een Solosounds Holiday Party kan dat op wel 8 verschillende manieren

Eerste zender gratis! 🎉🎉

458 tevreden klanten in 2023 ⭐⭐⭐⭐⭐

Leestijd: 6 minuten

Natuurlijk leveren we alleen de headphones met zenders aan. Maar het vinden van de meest geweldige party organisatie tips kan soms lastig zijn en dat weten we. Daarom willen we jou inspireren met hoe je het beste een Silent Disco SoloSounds Holiday Party kunt organiseren! Zo weet je zeker dat jouw gasten de beste tijd hebben tijdens de eerstvolgende keer dat je er 1 organiseert.

1.   Thema

Elke SoloSounds Holiday Party begint met een thema. Denk bijvoorbeeld eerst aan de reden waarvoor je het feest geeft. Is het een verjaardag? Zo ja, waar houdt de jarige van? Een thema dat je helemaal doortrekt over het hele feest, van het eten tot aan het decor? Is het voor de 25-jarige viering van jullie huwelijksdag? En wil jouw partner graag eten, drinken en lol hebben? Waarom probeer je dan geen 1920 thema? Als je groots wilt uitpakken, probeer dan een Hollywood thema. We adviseren je dat bij ‘hoe je een feest organiseert’ een thema echt super belangrijk is.

2.   Finger Foodies

In deze tijd lijkt het erop dat veel van de ‘hoe organiseer je een feest’ tips allemaal draaien om eten. En het komt erop neer dat de meeste ‘Party Foods’ vaak falen. Waar het aan ligt, mag Joost weten, maar als je je er al in verdiept, zorg er dan voor dat jouw finger foodies heerlijk smaken, er geweldig uitzien en zorgen dat jouw gasten terugkomen voor meer! Met SoloSounds kun je ook een Silent Dinner doen: niet praten, alleen eten.

Zorg dan wel voor de Wow-factor: bijvoorbeeld felle contrastkleuren en een explosie aan smaken. Hierbij onze top 10 SoloSounds Finger Foodies

TOP 10 SOLOSOUNDS FINGER FOODIES
1 Buffalo Chicken Bites Gefrituurde kip hapjes met saus
2 Zucchini Chips Gebakken spicy courgette (gezonde snack)
3 Bruschetta Toast Brood met tomaat, basilicum, kaas
4 Bacon Guacamole Cups Koolhydraat arm avocado met spek
5 Gevulde champignons Steeltje eraf en vullen met gesmolten kaas
6 Zalm komkommer bites Op een stokje met roomkaas
7 Fruitspiesjes Framboos, ananas, druif, blauwe bes, kiwi
8 Juicy meatball stokjes Normale hamburger: mini + cherry tomaat
9 Summer Cupcakes Traditionele cupcakes met parasolletje
10 Strawberry Cheesecake Gevulde aardbeien met cheesecake vulling

3.   Plan vooruit

Tijdens het opdoen van inspiratie over ‘hoe je een feest organiseert’, zorg er dan voor dat je vooruit plant voor alles en iedereen. Maak daarom geweldige uitnodigingen. Mensen willen graag een geprinte prachtige uitnodiging in de brievenbus, ze worden er ook enthousiast van bijvoorbeeld als het met een thema is en kunnen ze samen met jou de dagen aftellen! Daarnaast komt het er allemaal neer op wat voor soort feest je organiseert. Als het gaat om een kinderfeestje, bereid je dan voor op de grootste troep die er kan ontstaan. Als het een bedrijfsuitje is, zorg er dan voor dat je genoeg eten serveert als er ook drankaanbod is wat dit compenseert. Plan vooruit, het maakt jouw feest zoveel beter.

4.   Geweldige locatie

Als je een groot feest wilt organiseren, zul je dit waarschijnlijk niet vanuit je huiskamer doen (ook al biedt SoloSounds daar ook een oplossing voor, huisfeestjes). Dat betekent dus dat je een locatie zal moeten gaan vinden. Hotels, concertzalen en zelfs prachtige restaurants zijn allemaal geweldige plekken om een feest te organiseren. Nogmaals, serveer heerlijk eten en dat je decoratie kunt aanbrengen voor het thema en je bent er klaar voor!

5.   Spelletjes

Maak jouw feest niet te saai om het maar ergens over te hebben. Denk aan spelletjes die je zou willen spelen. Beer Pong is bijvoorbeeld grappig en zeker een favoriet van velen omdat het op dit moment erg populair is. In de zomer is het ook heerlijk met een groep vrienden naar het park te gaan. Een barbecue en rondhangen kan leuk zijn, maar spelletjes houden het juist levendiger. Wat dacht je van Frisbee of Twister met SoloSounds?

Kortom, spelletjes kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden. Je hoeft geen tiener te zijn om een Twister held te worden! Spelletjes met SoloSounds zijn leuk en motiveren veel activiteit, wat perfect is na bijvoorbeeld een vette maaltijd. Wat zijn jouw favoriete spelletjes?

6.   Prijzen

Als je al spelletjes hebt, waarom dan ook geen prijzen? Ze hoeven niet groot en duur te zijn. Ja, dat is ook echt mogelijk met SoloSounds headphones op. Denk bijvoorbeeld aan wie de beste Silent Disco Dans doet. Het zou ook al een simpele trofee kunnen zijn voor het winnen van Beer Pong. Maak van de prijzen iets unieks en anders dat ervoor zorgt dat gasten jouw feest zich ook jaren later nog herinneren.

7.   Music Playlist

Wist je dat SoloSounds niet 1 maar wel 3 kanalen heeft waar je op kunt streamen? Waar wil je dat jouw gasten naar luisteren tijdens jouw feest? Muziek is zo belangrijk, we kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. Niemand wil op een feest zijn waar de muziek gewoon niet goed is. Je wilt er dus zeker van zijn dat de tunes up-to-date en populair zijn en waar mensen naar willen luisteren. Wij hebben onze Summer SoloSounds playlist voor je opgesteld. Volg jij ons al op SoundCloud?

SUMMER SOLOSOUNDS PLAYLIST
1 Peaches Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon
2 Best Friend Saweetie ft. Doja Cat
3 Deja Vu Olivia Rodrigo
4 Supalonely Benee ft. Gus Dapperton
5 Dua Lipa Levitating
6 Don Toliver No idea
7 Mehgan Trainor Title
8 Gianna Ernst Under the weather
9 Camila Cabello Bam Bam ft. Ed Sheeran
10 Jack Harlow First Class

8.   Genoeg zitplaatsen

Vind jij het niet vervelend als je naar een feest gaat en er dan niet genoeg stoelen zijn? (Dan hebben we het niet over een woonkamer met een paar bankstellen.) Wij wel! Eerlijk gezegd is het 1 van onze ergernissen. Dus als je een feest organiseert, zorg er dan voor, dat er genoeg zitplaatsen voor iedereen zijn. Kies bijvoorbeeld stoelen met een lichte kleur uit en gooi ook een paar sierkussens in de bank. Je kunt ook overwegen om een vintage bank met een ongewone vorm neer te zetten. Iets wat je gewoon nergens anders ziet en wat helemaal past bij een SoloSounds Holiday Party.

Dus ja, een Silent Disco SoloSounds Holiday Party organiseren is niet moeilijk, volg gewoon deze tips op! Als je dit leuk vond om te lezen, geef ons dan een like op onze socials en laat het ons dan weten.

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant