Vier redenen waarom een silent disco perfect is voor de feestdagen

Eerste zender gratis! 🎉🎉

458 tevreden klanten in 2023 ⭐⭐⭐⭐⭐

Leestijd: 4 minuten

De feestdagen zijn alweer in aantocht en na twee jaar stilzitten is het hoog tijd om weer eens los te gaan. Met een silent disco kun je genieten van een super feest dat helemaal gericht is op jouw wensen. Bij een silent disco krijgt iedereen een draadloze koptelefoon waarmee je de leukste muziek kunt luisteren. Of je nou een klein huisfeestje of een groot feest wilt vieren, met een silent disco is alles mogelijk. Wij hebben vier redenen waarom een silent disco perfect is met de feestdagen voor je op een rijtje gezet.

1. Feesten tot midden in de nacht

DJMet een silent disco hoef je niet bang te zijn voor gezeur met de buren. Je hebt geen speakers meer nodig, omdat iedereen muziek luistert via de koptelefoons. Hierdoor kun je met een gerust hart tot midden in de nacht feesten zonder dat iemand daar last van heeft. Een silent disco is geschikt voor alle leeftijden. Hierdoor kun je met de kerstdagen bijvoorbeeld voor een silent familiefeest gaan. Een silent disco is namelijk ook erg leuk voor kinderen. En nog idealer, wanneer de kinderen op bed liggen, kan de muziek nog lekker blijven doorgaan.

2. Geen schorre stem meer

Een groot voordeel is dat je het volume van de koptelefoon harder en zachter kunt zetten. Je kunt hierdoor ook gezellig een praatje maken zonder de muziek te moeten overstemmen. Geen schorre stem aan het einde van de avond meer dus. De koptelefoon is daarnaast heel makkelijk te bedienen, waardoor iedereen ermee overweg kan. Je kunt zelf kiezen hoeveel koptelefoons je wilt huren, waardoor het feest zo groot kan als jij dat wilt.

3. ​​Geschikt voor elke locatie

Oud en nieuw silent discoHet fijne aan een silent disco is dat het op elke locatie mogelijk is. Je kunt een klein feestje geven in je huis, maar ook losgaan in een grote zaal op een feestlocatie. De koptelefoons hebben een bereik tot wel 500 meter waardoor ze dus ook heel geschikt zijn voor grote groepen en op een groot terrein. Daarnaast kun je de silent disco zowel buiten als binnen vieren. Met de koude feestdagen zal je voorkeur waarschijnlijk uitgaan naar binnen en dat kan perfect. Toch is een oud en nieuw silent disco buiten ook heel vet, zo kun je al dansend genieten van het mooie vuurwerk. Mocht het weer tegenvallen, kun je ook altijd naar binnen verkassen.

4. Geniet van de leukste muziek

Met een silent disco kun je de hele avond genieten van de door jouw uitgekozen muziek. Hierdoor kun je helemaal losgaan op jouw favoriete nummers. Je kunt daarnaast ook kiezen voor meerdere zenders. Hierdoor kunnen de gasten kiezen welke zender ze willen luisteren. Het kan dus dat je buurvrouw naar Jan Smit luistert, terwijl jij losgaat op een techno nummer. Dit ziet er natuurlijk hilarisch uit, omdat iedereen in een compleet ander ritme danst. Met een leuke playlist wordt de silent disco gegarandeerd een geslaagd feest!

silent disco

Silent disco koptelefoons huren bij SoloSounds

Wil je graag koptelefoons huren voor een silent disco? Dan ben je bij SoloSounds aan het juiste adres. Bij SoloSounds kun je jouw gewenste aantal koptelefoons gemakkelijk ophalen of laten bezorgen. Met de koptelefoons van SoloSounds kun je uitgaan van de beste geluidskwaliteit. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het huren van de koptelefoons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant