Perfecte redenen waarom Silent Disco SoloSounds geweldig zijn

Eerste zender gratis! 🎉🎉

458 tevreden klanten in 2023 ⭐⭐⭐⭐⭐

Leestijd: 7 minuten

Onze grootouders komen nog uit de tijd waarin er stille films waren: films zonder geluid, denk bijvoorbeeld aan Charlie Chaplin. Later werd er pas geluid aan toegevoegd. In de moderne ontwikkelingen binnen de media, waarin mensen makkelijker kunnen uploaden, maken en streamen is er nog steeds een deel die teruggaat naar het begin. Geen geluid maar nu.. Toch wel! Daarom willen we graag de redenen met je delen waarom wij SoloSounds geweldig vinden.

1. Tijdloos On Demand

In de laatste 100 jaar heeft de techniek zich enorm ontwikkeld, maar stil geluid is nooit over de datum. Het eerste liedje dat werd opgenomen was Au Clair de la Lune door de Parijse uitvinder Edouard-Léon de Martinville. Met de fonograaf van Thomas Edison uit 1877, de LP in 1948, de eerste koptelefoons in 1958 en de draadloze hoofdtelefoon in 1960, oorspronkelijk bedoeld voor piloten en militairen, maar gemaakt op de vraag van mensen die liedjes wilden luisteren. De eerste bluetooth draadloze hoofdtelefoon op radiosignaal kwam pas in 2004, de walkman al in 1979 en de draadloze EarPods in 2015. Muziek on demand was een ware revolutie. De draadloze hoofdtelefoons werden in 2010 pas echt populair.

En natuurlijk speelde SoloSounds daar op in. Het bedrijf Apple maakte in 2000 de eerste playlist functie voor de gemiddelde muziekfan. Iedereen met een Ipod en Itunes account werd zijn eigen persoonlijke dj, waarbij gedownloade tracks konden worden ingedeeld waar ze ook maar het beste pasten. Bij SoloSounds kun je ook je eigen playlist instellen vanaf jouw eigen apparaat naar keuze. Met onze slogan ‘Making Memories’ kunnen we je daar goed bij helpen. Onze apparatuur is er juist voor gemaakt dat je het makkelijk zelf kunt doen en aansluiten. Je kunt met de 3 zenders die wij hebben deze makkelijk aansluiten op een audiobron. Speel jouw playlist af vanaf je smartphone, laptop, tablet of DJ-set. In ons pakket zitten dus koptelefoons en zenders die je aansluit in het stopcontact. Deze hebben een bereik tot wel 500 meter! Kortom, handig!

Zal dezelfde muziek die wij tijdens onze SoloSounds sessies luisteren over 100 jaar ook nog populair zijn? Wie weet organiseren jouw kleinkinderen wel een familiefestival met dezelfde playlist van jullie bruiloft!

Wij hebben speciaal voor jou ook onze eigen Top 10 SoloSounds Playlist 2022 samengesteld om je alvast wat inspiratie te geven.

TOP 10 SOLOSOUNDS PLAYLIST 2022
1 FelixThe1st – Own brand freestyle
2 Jack Harlow – First Class
3 Lil Shordie Scott – Rocking a Cardigan in Atlanta
4 Doja Cat – Candy
5 Harry Styles – As it was
6 Dove cameron – Boyfriend
7 Machine Gun Kelly – Emo Girl ft. Willow
8 Demi Lovato – Cool for the summer
9 Charlie Puth – Lightswitch
10 Lizzo – About Damn Time

 

2.  SoloSounds is toegankelijk

Als je nog nooit op een Silent Disco bent geweest, kun je altijd gewoon even een koptelefoon uitproberen op kleine feestjes of korte events. Af en toe organiseren wij zelf ook een evenement, bijvoorbeeld op feestdagen voor de Gemeente. Houd hiervoor onze website in de gaten. Een Silent Disco kun je voor een half uurtje uitproberen en houd je niet bezig als je weg moet of iets anders wilt doen. Je hebt hier vast wel eens eerder over gehoord omdat het de laatste tijd erg populair is. Vergeet geen foto’s te maken van je ervaring! :) Iedereen kan deelnemen aan SoloSounds en begrijpen wat de bedoeling is, het maakt niet uit waar je vandaan komt. Er is geen taalbarrière in muziek. Maar wie weet, wil je een Silent Lezing organiseren (ook mogelijk!) in meerdere talen, dan kun je headphones toepassen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kun je informeren bij ons. Stuur gerust een mailtje naar contact@solosounds.nl

3.  Herinneringen

Voor ons zijn SoloSounds meer zoiets als het verkopen van een persoonlijke herinnering. Heel waardevol dus! Het is ook best lastig alle herinneringen levendig te houden, dus wij dragen graag bij aan een goede ervaring. Niets voelt beter dan jou een reminder van SoloSounds te blijven geven en jou als blije klant vaker terug te zien. Wij hopen dat SoloSounds bijdraagt aan de periode van de beste tijd in je leven! Als jij ook één van de mensen bent die waardevolle herinneringen koestert, lees dan even verder voor de meest effectieve manieren waarop je SoloSounds kunt gebruiken: *Aangezien dit een vrij nieuw concept is hebben nog niet veel mensen een Silent Event meegemaakt. Of dit nu een uitnodiging is voor een Yogafestival, disco, kinderfeestje of bedrijfsuitje, degene die dit aan je introduceert zal bijdragen aan een herinnering en (hopelijk) een positieve ervaring. Veel mensen houden hiervan, waarschijnlijk omdat het simpel en vaak toegankelijk is voor alle leeftijden.

4. Grappig

Natuurlijk zijn er dramatische en inspirerende geluiden, maar de meeste hebben ook vaak iets weg van een comedy. Er is niets mis met deze ervaring en een hoop gelach ook omdat het er zo grappig uitziet. SoloSounds nodigen je uit voor het feest waarin je lekker mee doet en hebben een hoop humor, iets waar niemand iets van je vraagt, het is de simpelheid wat stilte voor de buitenwereld te bieden heeft.

5. Expressie van De Silents

Dat is de nieuwe term die wij geven aan iedereen die onze SoloSounds hoofdtelefoon gebruikt. Een ding wat voorkomt bij De Silents is hoeveel de power van expressie toeneemt en je sociale interactie verbetert omdat je je aanpast. Heb je wel eens naar een concert of videoclip gekeken met het geluid uit en dacht je toen, wat ziet dat er stom uit… Dit is natuurlijk een kans voor de echte talenten die het onderscheid maken met amateurs, waarbij je makkelijk het contrast ziet en kunt verbeteren!

6. Gewoon het beste

Over het algemeen kunnen SoloSounds niet echt worden ingedeeld in een categorie. In een tijd waarin iedereen al met oortjes en headphones leeft, is stilte voor de buitenwereld maar toch als gemeenschappelijke ervaring gewoon het beste. Het heeft iets telepathie-achtigs wat een geweldige ervaring is.

Onze koptelefoons en zenders zijn ook snel leverbaar. Als jij morgen al een huisfeestje hebt, kunnen wij jouw bestelling vandaag al naar je opsturen. Je kunt de sets ook zelf ophalen.

We hopen, ondanks dat je misschien niet bekend bent met SoloSounds, dat we je genoeg hebben gemotiveerd om het uit te proberen. Ze zijn een geweldige entertainment en toepassing. Alleen omdat we de laatste 70 jaar mega luide festivals hadden, wil niet zeggen dat de stille festivals onnodig zijn. Geef het een kans, er is genoeg om te ontdekken!

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Je eigen Silent Disco-event organiseren?

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant